Tajne putovanja - besplatna ručna prtljaga i najpovoljniji letovi?

Tajne putovanja - besplatna ručna prtljaga i najpovoljniji letovi?

Koje su najčešće dimenzije ruksaka na niskobudžetnim kompanijama?

Kad se radi o dimenzijama, niskobudžetne kompanije imaju svoje fore. Većina njih drži se standardnih dimenzija od 55 x 40 x 20 cm, ali uvijek je pametno provjeriti. Zato, kad birate ruksak, gledajte da se uklopi u ove dimenzije. Iako poznata niskobudžetna kompanija Rynair za besplatnu ručnu prtljagu ima dimenzije 40 x 20 x 25 cm. Dobar je trik pronaći ruksak koji je fleksibilan, tako da možete stvari ugurati do posljednje kapi. Tako ćete biti spremni za sve - od vikenda u Parizu do izleta do najudaljenijeg kutka svijeta.

Gdje kupiti praktične ruksake koji spadaju u besplatnu ručnu prtljagu niskobudžetnih kompanija?

Sad kad ste svjesni dimenzija, pitanje je gdje pronaći onaj pravi ruksak. Online svijet je tvoj prijatelj! Stranice poput "Temu" i "Amazon" nude ruksake stvorene s ciljem da zadovolje zahtjeve niskobudžetnih kompanija. Pripazite na recenzije, jer one su zakon - stvarni putnici znaju što je važno. Također, provjerite lokalne dućane kao što su Intersport, Sportvision i ostali jer tko zna, možda imaju točno ono što vam treba.

Gdje u avionu treba odložiti besplatnu ručnu prtljagu?

E sad, kad ste opremljeni super ruksakom, vrijeme je za trikove kako ga pametno smjestiti. Osim gornjih polica iznad sjedala, ispod sjedala ispred sebe također možete odložiti svoj ruksak. Ondje može stati više nego što mislite, samo morate biti kreativni. Prihvatite izazov!

Što smijemo ponijeti u avion pod ručnu prtljagu, a što ne?

Sigurnosna pravila mogu biti iscrpljujuća, ali pravi putnici su uvijek korak ispred. Tekućine su glavna prepreka, ali sada postoje sjajni setovi malih bočica koje možete puniti sa svojim omiljenim proizvodima. Međutim, uvijek se pridržavajte pravila, svaka tekućina mora biti u bočicama koje sadrže najviše 100 mililitara, sve smještene u jednu prozirnu, plastičnu vrećicu. Oštre predmete, poput škara ne smijete nositi. Elektronika? Bez brige! Laptope, tablete, i prijenosne punjače možete sigurno smjestiti u ruksak i izbjeći gnjavažu s dodatnim torbama.


Eto ga! Ruksak za putovanje je vaša tajna karta za jednostavnije i povoljnije putovanje. Za sva ostala pitanja, slobodno nam se obratite. Nismo samo agencija - već smo tvoji saveznici u organizaciji svakog putovanja s osmijehom. Putujte lako, putujte pametno! 🌍✈️

Više članaka

Koje su vrste i klase kabina na MSC krstarenjima?

Koje su vrste i klase kabina na MSC krstarenjima?

Objavljeno:

Dok se MSC brodovi susreću s horizontom, svaka kabina je priča za sebe. Kad ste razmišljali o krstarenju sigurno ste se često pitali koji su tipovi kabina, između čega mogu birati i koja je razlika? U ovom blogu ćete napokon naći upravo sve te odgovore! :)

Tajne putovanja - besplatna ručna prtljaga i najpovoljniji letovi?

Tajne putovanja - besplatna ručna prtljaga i najpovoljniji letovi?

Objavljeno:

Putovanja su zakon, ali prtljaga može biti problem, pogotovo kad letite niskobudžetnim kompanijama koje često traže priliku naplatiti svaki gram. No, imamo tri riječi za vas: Ruksak za putovanje! Da, da, to nije običan ruksak, ovaj rukask prolazi kroz vrata aviona kao besplatna ručna prtljaga, a unutra stane čudo stvari. Sad, kad znate da postoji mogućnost da vam putovanje bude jeftinije i jednostavnije, dozvolite da vas provedemo kroz sve što trebate znati.

Avio Karte - Europa i Svijet

Avio Karte - Europa i Svijet

Objavljeno:

Vaše Putovanje, Vaš upit – Naša Personalizirana Usluga Planiranje putovanja ponekad može biti izazov, posebno kada je u pitanju odabir pravih avio karata. Da bismo vam olakšali taj proces, nudimo vam mogućnost da nam pošaljete upit za avio karte putem naše web stranice. Zašto biste odabrali ovu opciju? Evo nekoliko razloga.

Putovanja?

Putovanja?

Objavljeno:

Koliko često putuješ? Kako putovanja utječu na tvoj život? Radije putuješ ljeti ili preko zime? Više voliš svjetske metropole ili preferiraš neistražene gradove? Putuješ samostalno ili organizirano? Spavaš u hotelu 5* ili kampiraš u hammocku? Istražuješ destinaciju u potpunosti ili samo odlaziš na "odmor"?

Dozvoljena prtljaga na avionskim letovima?

Dozvoljena prtljaga na avionskim letovima?

Objavljeno:

Često pitanje koje dobivamo u agenciji je upravo koja je dozvoljena prtljaga na avionskim letovima? U ovom blogu donosimo vam odgovore na pitanja koliko kilograma i koje dimenzije podrazumijeva prtljaga koja ide u kabinu, a koliko ručna prtljaga.

Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.