Koje su vrste i klase kabina na MSC krstarenjima?

Koje su vrste i klase kabina na MSC krstarenjima?

Vrste Kabina na MSC krstarenjima:

  1. Unutarnje Kabine - Unutarnje kabine nude osjećaj intime i tišine, to su kabine bez prozora i balkona. Ako ste dinamična osoba koja ne podnosi statičnost te želi iskoristiti sve aktivnosti koje brod nudi, a pritom niste osjetljivi na klaustrofobiju, unutarnja kabina je savršen izbor. Troškovi su niži, a s obzirom da ćete većinu vremena provoditi izvan kabine, ona će vam služiti samo za odmor.

  2. Vanjske Kabine - Vanjska kabina ima prozor s pogledom na more. Ovdje možete uživati u zalascima sunca, buđenju uz prirodnu svjetlost i sliku valova.Kabina s prozorom često predstavlja dobru ravnotežu između cijene i dodatnih pogodnosti, nudeći pristojan nivo udobnosti po pristupačnijoj cijeni u odnosu na luksuznije opcije.

  3. Balkonske Kabine - Balkonske kabine kombiniraju unutarnji komfor s privatnim prostorom na otvorenom. Ovdje možete uživati u privatnim trenucima na vlastitom balkonu, svako jutro možete doručkovati na balkonu u apsolutnoj privatnosti i s pogledom koji će vas u većini slučajeva ostaviti bez daha. Hotelska soba uz more nikad vam neće moći dočarati isto.

  4. Suite Kabine - Suite kabine pružaju prostrane prostorije, privatne balkone i vrhunsku uslugu. Za one koji traže vrhunsku udobnost i luksuz, apartman je najbolji izbor. Dobit ćete privilegiranu lokaciju, besprijekornu uslugu te u nekim slučajevima ekskluzivne sadržaje poput privatnih prostora, spa centara i restorana. Važno je napomenuti da nema granica raskoši - od kabina od 50 četvornih metara do prostranih apartmana od 300 i više četvornih metara. To su pravi apartmani na moru, savršeni ne samo za one koji teže više, već i za obitelji koje traže prostranost i udobnost.Ovo je raj na moru za one koji traže najvišu razinu luksuza.

Klase Kabina na MSC krstarenjima:

  1. Bella Klasa - "Jednostavna Elegancija" Bella klasa donosi jednostavnu eleganciju s dodatnim užicima poput bogatog izbora jela i fleksibilnih opcija večere. Savršena ravnoteža između stila i pristupačnosti.

  2. Fantastica Klasa - "Iznad i Dalje" Fantastica klasa podiže ljestvicu s dodatnim sadržajima i fleksibilnim opcijama. Odabrane lokacije kabina i dodatne pogodnosti čine putovanje iznad očekivanja.

  3. Aurea Klasa - "Uživanje u Opuštanju" Aurea klasa stvara iskustvo potpune opuštenosti. Sa spa paketom uključenim, gosti se mogu opustiti i uživati u svakom trenutku putovanja.

  4. MSC Yacht Club - "Ekskluziva na Višem Nivou" MSC Yacht Club kabine su epitom ekskluzivnosti. Smještene na vrhu broda, gosti ovdje imaju privatni butler, ekskluzivne restorane i pristup luksuznom sunčalištu.


MSC krstarenja-razlike u klasama kabina



MSC krstarenja - razlika između MSC Yacht Club paketa


Pripremite se za nezaboravno krstarenje s MSC-om! 🚢💙Javite nam se za sva pitanja ili rezervacije, jer vaše putovanje može započeti već sada. 🌊🌐

Više članaka

Koje su vrste i klase kabina na MSC krstarenjima?

Koje su vrste i klase kabina na MSC krstarenjima?

Objavljeno:

Dok se MSC brodovi susreću s horizontom, svaka kabina je priča za sebe. Kad ste razmišljali o krstarenju sigurno ste se često pitali koji su tipovi kabina, između čega mogu birati i koja je razlika? U ovom blogu ćete napokon naći upravo sve te odgovore! :)

Tajne putovanja - besplatna ručna prtljaga i najpovoljniji letovi?

Tajne putovanja - besplatna ručna prtljaga i najpovoljniji letovi?

Objavljeno:

Putovanja su zakon, ali prtljaga može biti problem, pogotovo kad letite niskobudžetnim kompanijama koje često traže priliku naplatiti svaki gram. No, imamo tri riječi za vas: Ruksak za putovanje! Da, da, to nije običan ruksak, ovaj rukask prolazi kroz vrata aviona kao besplatna ručna prtljaga, a unutra stane čudo stvari. Sad, kad znate da postoji mogućnost da vam putovanje bude jeftinije i jednostavnije, dozvolite da vas provedemo kroz sve što trebate znati.

Avio Karte - Europa i Svijet

Avio Karte - Europa i Svijet

Objavljeno:

Vaše Putovanje, Vaš upit – Naša Personalizirana Usluga Planiranje putovanja ponekad može biti izazov, posebno kada je u pitanju odabir pravih avio karata. Da bismo vam olakšali taj proces, nudimo vam mogućnost da nam pošaljete upit za avio karte putem naše web stranice. Zašto biste odabrali ovu opciju? Evo nekoliko razloga.

Putovanja?

Putovanja?

Objavljeno:

Koliko često putuješ? Kako putovanja utječu na tvoj život? Radije putuješ ljeti ili preko zime? Više voliš svjetske metropole ili preferiraš neistražene gradove? Putuješ samostalno ili organizirano? Spavaš u hotelu 5* ili kampiraš u hammocku? Istražuješ destinaciju u potpunosti ili samo odlaziš na "odmor"?

Dozvoljena prtljaga na avionskim letovima?

Dozvoljena prtljaga na avionskim letovima?

Objavljeno:

Često pitanje koje dobivamo u agenciji je upravo koja je dozvoljena prtljaga na avionskim letovima? U ovom blogu donosimo vam odgovore na pitanja koliko kilograma i koje dimenzije podrazumijeva prtljaga koja ide u kabinu, a koliko ručna prtljaga.

Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.