Pariz s Disneylandom, 5 dana

Mogući vezni letovi iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Pule uz doplatu

Pariz s Disneylandom Pariz s Disneylandom Pariz s Disneylandom Pariz s Disneylandom Pariz s Disneylandom Pariz s Disneylandom
Polazak
Zagreb
Prijevoz
Avion
Trajanje
5 dana
Destinacija
Pariz
Min osoba
15
Termini

04.01.2023. | 22.02.2023. | 22.03.2023. | 24.05.2023. | 

Cijena
od €568,05 (4.280,00 kn)

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: info@nik.hr

Detaljno o putovanju:
1. dan: ZAGREB – PARIZ

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb kod šaltera informacija na 2. katu 2 sata prije leta te prijava na direktan let za Pariz u 09:00) Po slijetanju u Pariz u 11:05h odlazak na panoramski razgled grada autobusom: Latinska četvrt, Pantheon, poznato sveučilište Sorbonne, Luksemburški vrtovi, Musee d'Orsay, Musee Rodin, Dom des Invalides gdje je smještena grobnica Napoleona Bonapartea, Eiffelov toranj, prelazimo Seinu i dolazimo do Trocadera te najpoznatije Avenije Champs-Elysees s poznatim Arc de Triomphe – slavolukom pobjede. Nastavljamo do Opere, Place Vendome s poznatim hotelom Ritz i nizom najskupljih draguljarnica, Place de la Concorde, najpoznatiji svjetski muzej Le Louvre, gradska vijećnica – Hotel de Ville, Place de la Bastille... Smještaj u hotel. Nakon kratkog odmora nastavljamo s razgledom grada. Posjet Montmartreu s kojeg se pruža prekrasna panorama na grad. Potpuno bijela crkva Srca Isusovog (Sacre Coeur), do koje se dolazi strmim stepenicama, druga je najviša točka u gradu. Tu je i crkva St. Pierre te Trg Tertre gdje slikari svoja djela prodaju izravno sa štafelaja, brojne trgovine i suvenirnice. Slobodno vrijeme. Navečer predlažemo zajednički odlazak na večeru u tipičan pariški restaurant podno Montmartra. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: PARIZ

Doručak. Zajednički odlazak javnim gradskim prijevozom do Eiffelovog tornja koji sa svojom visinom od 320m dominira cijelim Parizom i privlači poput magneta. Popnite se liftom na 3. kat i uživajte u nezaboravnom pogledu na grad. Poslije predlažemo romantičnu vožnju Seinom (fakultativno) tijekom koje ćete moći doživjeti brojne mostove i spomenike iz potpuno drugačije perspektive. Slobodno poslijepodne za vlastite programe ili posjet jednom od najpoznatijih svjetskih muzeja – Louvre. Nakon odmora prošetat ćemo najpoznatijom pariškom Avenijom Champs-Elysees. Navečer predlažemo odlazak na čuveni pariški cabaret show – Moulin Rouge. Povratak u hotel, noćenje.

3. dan: PARIZ

Doručak. Nastavak razgleda grada s pratiteljem putovanja javnim gradskim prijevozom i pješice: odlazak do Ille de la Cite najstarijim pariškim mostom Le Pont Neuf, slavnom katedralom Notre-Dame, Palačom pravde, dalje do uskih uličica Latinske četvrti sa zanimljivim trgom Saint-Michel te do četvrti Marais gdje se nalazi Picassov muzej. Slobodno vrijeme za odlazak do slavnih robnih kuća Lafayette i Printemps Ili šetnju brojnim parkovima, avenijama i muzejima od kojih bi posebnu pažnju skrenuli na čuveni muzej impresionista – Orsay ili Grevin, muzej voštanih figura. Tijekom razgleda imati ćete priliku popeti se i na najviši vidikovac Pariza – zgradu Montparnasse odakle možete vidjeti vizuru Pariza s Eiffelovim tornjem. (ulaznica uz doplatu). Za putnike željne zabave ili shoppinga predlažemo da dan provedu u tridesetak minuta udaljenom Disneylandu i obližnjem shopping centru Val d'Europe, jednom od najvećih outlet centara u Europi. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: DISNEYLAND PARIZ ili izlet „VERSAILLES i GIVERNY“ ( uz doplatu )

Doručak. Današnji dan predlažemo odlazak u Disneyland ili odlazak prema jednom od najfascinantnijih dvoraca svijeta, Versaillesu.  Koristio se kao kraljevska rezidencija  Luja XIV., Luja XV. i Luja XVI.,  te je služio kao pokazatelj francuske moći, ali i kao uzor drugim monarsima kada su se upuštali u gradnju ili obnovu svojih rezidencija. Ukupno je Versailles kao sjedište francuske vlasti služio više od 100 godina, odnosno od 1682. do 1789. godine. Više desetaka tisuća radnika podizalo je taj dojmljivi kompleks. Troškovi gradnje bili su golemi, a zanimljivo je da nisu potpuno izračunati ni danas.

Nakon obilaska dvorca put nas dalje vodi prema gradiću Giverny, u koji se tvorac impresionizma, slikar Claude Monet zaljubio, čim ga je ugledao iz vlaka. Za njega su vrtovi koje je uređivao s tolikom ljubavlju značili pravo remek-djelo. Kuća u kojoj je živio dugačka je i niska, obojena u ružičasto, sa zelenim kapcima i stubama. U kući i na imanju je proveo preko 40 godina, naslikavši neka od najpoznatijih svjetskih djela. Unatoč tome što se u kući ne nalazi niti jedan njegov original, njegova prekrasna zbirka japanskih grafika još se uvijek nalazi na zidovima. Vrt je ispunjen šljunčanim stazama koje vode od jednog dijela vrta do idućeg. Cijeli dio grada gdje se vrt nalazi predstavlja čarobni svijet i prelazak u paralelnu stvarnost. Svi ljubitelji botanike, ali i djela vrhunskog slikara uživat će u svakom trenutku. Doživjet ćete jedinstvenu kombinaciju prirode i onog što je stvorila ljudska ruka. Povratak u Pariz u večernjim satima.

5. dan: PARIZ – ZAGREB

Doručak. Iskoristite zadnji dan prema vlastitim afinitetima. Putnici koji su jučer proveli dan u Disneylandu mogu slobodno vrijeme iskoristiti za posjet Versaillesu.  U poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke i let za Zagreb u 18:30h. Slijetanje u Zagreb u 20:20.

 • Provedite prekrasnih 5 dana u Parizu! Uživajte u Disneylandu, palačama poput Versaillesa ili u ljepotama Givernya. Zrakoplovom iz Zagreba, 5 dana
 • Manje grupe i odlični hoteli! Garantirani polasci!

 • Mogući vezni letovi iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Pule uz doplatu

Vremena leta

Polazak

Povratak

Croatia airlines

09:05 – 11:05

18:30 - 20:15

red letenja za 22.2.:

 •   OU 470   22.2.   08:25     10:30
 •   OU 471   26.2.   11:20     13:10

PRIJEVOZNIK: Croatia Airlines 

U cijenu uključen 1 komad predane prtljage do 23 kg i 1 komad ručne prtljage do 8 kg ukupnih dimenzija 115 cm (55 x 40 x 20)

Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta

MOGUĆNOST DOPLATE ZA VEZANI LET IZ DUBROVNIKA, SPLITA, ZADRA ILI PULE  – 420,00 kn (55,74 EUR) ukupno sa svim zrakoplovnim pristojbama (raspoloživost i potvrda letova na upit)

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:
Za državljane RH viza za Francusku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

COVID 19

 • 1.8. ukinute su sve COVID mjere za ulazak u Francusku

  Više informacija na poveznici: LINK

Završno pismo dostavljamo Vam mailom  najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument  u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl. )
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  

Za  državljane RH viza za Francusku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimun 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije minimum 31 dan  prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.  U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili ukoliko Vam je to nezgodno, barem da nas o uplati obavijestite mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena!) Potom 48 sati prije putovanja završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.  

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

 • gotovina, internet bankarstvo
Cijene i uvjeti:

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:

 • 04.01.2023. GARANTIRANO FIRST MINUTE

3.490 kn / 463.20 €
prije 4.090 kn / 542.84 €
Obavezne doplate za zrakoplovne pristojbe, 157,94 EUR - 1.190 kn 157.94 €

 • 22.02.2023. GARANTIRANO FIRST MINUTE

3.090 kn / 410.11 €
prije 3.690 kn / 489.75 €

Obavezne doplate za zrakoplovne pristojbe, 157,94 EUR - 1.190 kn 157.94 €

 • 22.03.2023. GARANTIRANO FIRST MINUTE

3.490 kn / 463.20 €

prije 4.090 kn / 542.84 €

Obavezne doplate za zrakoplovne pristojbe, 157,94 EUR - 1.190 kn 157.94 €

 • 24.05.2023. GARANTIRANO FIRST MINUTE

3.790 kn / 503.02 €

prije 4.390 kn / 582.65 €

Obavezne doplate za zrakoplovne pristojbe, 157,94 EUR - 1.190 kn 157.94 €

 • prijevoz zrakoplovom Croatia Airlinesa prema programu
 • transfere autobusom zračna luka–hotel–zračna luka,
 • smještaj u hotelu 3/4* u Parizu na osnovi 4 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
 • pratitelja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja,
 • sve razglede prema programu,
 • organizaciju i pripremu putovanja.
 • pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje putničke karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1.190 kn (157,94 EUR)
 • obavezna doplata za boravišnu pristojbu – plaćanje na destinaciji, 1,95 EUR po danu/osobi
 • iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata, ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana,
 • izlet VERSAILLES i GIVERNY  590 kn (78,31 EUR)
 • obroke koji nisu uključeni u cijenu
 • doplata za jednokrevetnu sobu 1.190 kn (157,94 EUR)
Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.