DUBAI I MALDIVI NOVA GODINA GARANTIRANI POLAZAK, UKLJUČENA ULAZNICA NA EXPO!

27.12. - 06.01.2022

NOVA GODINA Dubai i Maldivi! NOVA GODINA Dubai i Maldivi! NOVA GODINA Dubai i Maldivi! NOVA GODINA Dubai i Maldivi! NOVA GODINA Dubai i Maldivi! NOVA GODINA Dubai i Maldivi! NOVA GODINA Dubai i Maldivi! NOVA GODINA Dubai i Maldivi!
Polazak
Zagreb
Prijevoz
Avion
Trajanje
11 dana
Destinacija
Dubai i Maldivi
Min osoba
15
Termini

27.12. - 06.01.2022

Cijena
od €10.890,00 (82.050,71 kn)

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: info@nik.hr

Detaljno o putovanju:
1.dan (27.12.) ZAGREB – DUBAI

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman 120 minuta prije polijetanja zrakoplova. Polazak za Dubai predviđen je u 14.30h s aviokompanijom Fly Dubai. Dolazak u Dubai očekujemo oko 23.05h po lokalnom vremenu. Po obavljanju graničnih formalnosti slijedi organizirani transfer do hotela 4*. Smještaj i noćenje.

2. dan (28.12.)  DUBAI – CITY TURA

Nakon doručka predlažemo odlazak na poludnevni razgled grada. Razgled obuhvaća stari i novi dio grada koji započinjemo vožnjom do plaže Jumeirah, najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubaiju. Odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalaze luksuzne privatne rezidencije i luksuzni hoteli poput Atlantis The Palm. Slijedi stanka za fotografiranje poznatog hotela u obliku jedra i jednog od najluksuznijih hotela na svijetu – Burj Al Araba. Nastavak vožnje ulicom Šeika Zayeda, uz najvišu građevinu na svijetu, Burj Khalifu, do starog dijela grada. Slijedi prelazak zaljeva brodićem „abra“ u drugi dio grada. Tamo se mogu otkriti neponovljivi mirisi, boje i okusi raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila, a poslije ćemo posjetiti i najveći bazar zlata na svijetu! Povratak u hotel u podnevnim satima. U večernjim satima predlažemo Dhow Cruise u Dubai Marini s uključenom večerom i transferom na kojoj ćete moći uživati u panorami ove najveće ljudskom rukom napravljene marine na svijetu. Noćenje

3.dan (29.12.) DUBAI – BURJ KHALIFA – SAFARI

Nakon doručka predlažemo odlazak na najvišu zgradu na svijet Burj Khalifa. Mogućnost odlaska na 125. kat gdje se nalazi jedan od najviših svjetskih opservatorija. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na pustinjski Safari. Iskusni vozači, specijalno educirani za snalaženje po pustinjskim dinama učiniti će iskustvo adrenalinske vožnje nezaboravnim u udobnim i klimatiziranim džipovima. Poslije vožnje posjeta beduinskom kampu u kojem ćete spoznati čari drevnih arapskih tradicija, od jahanja deva preko oslikavanja kanom do pušenja vodenih lula “sheesha”. Pravi orijentalni ugođaj osjetit ćete uz nezaboravan zalazak sunca te uživanje pod zvijezdama uz ples trbušnih plesačica, tradicionalnu muziku i autentičnu arapsku kuhinju. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan ( 30.12.) DUBAI – MIRACLE GARDEN – DUBAI FRAME

Nakon doručka odjava iz hotela. Predlažemo poludnevni izlet u Miracle Graden i Dubai Frame. Miracle Garden je otvoren 2013. godine i prestavlja najveći cvjetni vrt na svijetu, prostire se na 72 000 četvornih metara i broji preko 250 milijuna biljaka i 50 milijuna cvjetova oblikovanih u šarene lukove, uzorke i oblike. Spektakularni krajobraz Dubai Miracle Garden-a zaradio je dva Guinnessova rekorda; za najveći okomiti vrt u 2013. godini i najveću cvjetnu skulpturu na svijetu u obliku aviona  Airbus A380 u 2016. godini. Nastavak do Dubai Frame-a, jednog od najnovijih znamenitosti grada,  najveći je okvir za slikanje na svijetu koji predstavlja spoj povijesti grada i moderne arhitekture. Sama struktura nazvana “Dubai Frame” odnosno “Okvir Dubaija” nalazi se u parku Zabeel i sastoji se od dva tornja visoka 150 metara koji su povezani staklenim mostom dugim čak 93 metra. S modernog se mosta pruža pogled od 360 stupnjeva na grad, dok se u dnu strukture nalazi muzej koji pokazuje razvoj Dubai-ja od malog ribarskog sela do metropole koja pršti životom. Slobodno vrijeme. U večernjim satima slijedi transfer u zračnu luku.

5.dan (31.12.) DUBAI  – MALDIVI

Prijava na let za Maldive u 02:00h. Noćni let. Dolazak na Male je predviđen u 7:15h po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti slijedi transfer hidrogliserom do otoka Maafushi. Prijava i smještaj u hotel 4*. Slobodno vrijeme.U večernjim satima pripreme za doček Nove 2022 godine. Zabava.

6.dan – 9.dan (01.01. – 04.01.)  MALDIVI

Ova otočna država u Indijskom oceanu sastoji se od oko 1200 otoka među kojima je tek 200 naseljenih, a samo 80 se koristi za turizam. Upravo na jednom od tih otoka možete naći savršeno mjesto za odmor iz snova. Bijele pješčane plaže okružene tirkiznim morem i kokosovim palmama razlog su dolaska turista iz cijelog svijeta kako bi na par dana uživali u tom malom raju na zemlji. Na Maldivima svatko može pronaći nešto za sebe – omiljena je destinacija za parove, medeni mjesec, vjenčanja ali i obitelji s djecom. Zaljubljenici u plivanje i ronjenje dane će ispuniti otkrivanjem podvodnog svijeta prepunog tropske flore i faune karakteristične za to podneblje. Oni željni odmora i sunčanja naći će svoje mjesto pod palmom, a wellnes i spa ponuda je nezaobilazan dio svakom putniku. Iako ostavalju dojam mirnog i tajanstvenog mjesta, resorti na Maldivima mogu ponuditi velik broj dodatnih aktivnosti i sadržaja za sve uzraste. Na raspolaganju Vam se nalazi pratitelj putovanja koji Vam može pomoći kod rezervacija fakultativnih sadržaja te Vas upoznati s programom koji se odvija u hotelu za vrijeme Vašeg boravka. Mogućnost odlaska na cjelodnevne izlete u hotele/resorte sa 5*, organizaciju ronjena sa morskim psima i ražama, vodeni sportovi i slično…

10.dan (05.01.) MALDIVI

Nakon doručka odjava iz hotela, slobodno vrijeme za uživanje u rajskim plažama otoka. U večernjim satima transfer speedboat-om do zračne luke. Prijava na let aviokompanije Fly Dubai s polaskom u 23:30h za Dubai. Noćni let.

11.dan (06.01.) DUBAI – ZAGREB

Dolazak u Dubai u 03:10h po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja direktnim letom iz Dubai-a za Zagreb s polaskom u 10.00h. Dolazak u Zagreb predviđen je u 13:30h po lokalnom vremenu.

Raspored letova

27DEC  ZAGREB DUBAI           1430 2305

31DEC  DUBAI MALE                0200 0715

05JAN  MALE DUBAI                2330 0310+1

06JAN  DUBAI ZAGREB            1000 1330

– konačne cijene i program izleta šaljemo u završnom pismu mjesec dana prije puta, a sama kalkulacija ovisi o broju prijavljenih putnika. Uplatu odabranih izleta potrebno je izvršiti najkasnije 15 dana prije putovanja
– prije putovanja provjerite valjanost putovnice koja mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od izlaska iz zemlje
– za RH državljanine nisu potrebne vize za UAE i Maldive

Cijene i uvjeti:

FM cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: 9.990,00 kn

Redovna cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: 10.890,00 kn (+ avio takse)

– povratni let Zagreb – Dubai – Male – Zagreb u ekonomskoj klasi
– grupni prijevoz minibusom/busom u Dubaiju na relaciji zračna luka – hotel – zračna luka
– 3 noćenja u dvokrevetnoj sobi s uključenim doručkom u hotelu  Hilton Garden Inn Mall of Emirates 4*u Dubai-u
–  5 noćenja u dvokrevetnoj sobi s uključenim doručkom u hotelu Arena Beach Hotel 4* na Maldivima
– pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
– troškove organizacije putovanja
– ulaznicu za Expo 2020

Obavezne doplate po osobi:
– pristojbe zračnih luka 3.250,00 kn
– napojnice za lokalne vodiče i vozače u Dubai-u 75 AED (cca 20 EUR)
– turistička taksa u Dubai-ju 15 AED, po osobi i noćenju (plaća se na licu mjesta)
– troškove osobne prirode
– doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit) , mogućnost doplate za hotel 5* na Maldivima ( na upit)
– fakultativne izlete
– policu osiguranja (putno zdravstveno + osiguranje od otkaza) – mora se ugovoriti najkasnije do 48h nakon prve uplate

Faklutativni izleti Dubai:
Dubai  City tura – 240 kn
Jeep Safari s uključenom večerom – 450 kn
Miracle Garden i Dubai Frame – 450 kn
Dhow cruise sa uključenom večerom – 490 kn
Burj Khalifa – 390 kn ( bez transfera)

Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.