Nova godina u Londonu avionom - 5 dana

30.12.2019.-03.01.2020. Garantirani polazak!

Nova godina u Londonu avionom - 5 dana Nova godina u Londonu avionom - 5 dana Nova godina u Londonu avionom - 5 dana Nova godina u Londonu avionom - 5 dana Nova godina u Londonu avionom - 5 dana
Polazak
30.12.2019.-03.01.2020.
Prijevoz
Zrakoplov
Trajanje
5 dana
Destinacija
London
Min osoba
20
Termini
30.12.2019.-03.01.2020.
Cijena
od 3.390 kn

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: info@nik.hr

Detaljno o putovanju:
1. dan, 30.12.: ZAGREB/SPLIT/DUBROVNIK - LONDON

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija u 13:00 sati. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa za London u 14:35 sati. Po slijetanju u zračnu luku Heathrow u 16:05 sati, slijedi transfer autobusom do hotela, uz kraći panoramski razgled grada. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u večernju šetnju West Endom, do Leicester Squarea, središta zabave i noćnog života s poznatim kinima, kazalištima i restoranima i  Piccadilly Circusa. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.


2. dan, 31.12.: LONDON

Doručak. Odlazak na razgled grada u pratnji vodiča, uz korištenje javnog gradskog prijevoza i pješice: Trafalgar Square s Nelsonovim spomenikom i Nacionalnom galerijom, Whitehall, 10 Downing Street, St. James's Park, Buckinghamska palača, Westminster Abbey, Westministerska palača, Big Ben, London Eye – veliki panoramski kotač s nezaboravnim pogledmo na London i okolicu. Predlažemo vožnju poznatim kotačem. Slobodno poslijepodne za osobne programe. Doček Nove godine na ulicama i trgovima   Noćenje.


3. dan, 1.1.: LONDON

Doručak. Predlažemo posjet slavnom muzeju voštanih figura Madame Tussauds, odlazak do četvrti Knightsbridge i posjet Harrodsu, najvećoj i najluksuznijoj londonskoj robnoj kući, prepunoj dizajnerske odjeće i luksuznih poklona. U obližnjem Exhibition Roadu nalaze se tri čuvena muzeja, s besplatnim ulazom: Natural History Museum, Science Museum i Victoria and Albert Museum, koje svakako vrijedi posjetit.  Također predlažemo odlazak na tradicionalnu Novogodišnju paradu, koja se održava na ulicama Londona s preko 8.000 izvođača. Noćenje.


4. dan, 2.1.: LONDON- GREENWICH

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet brodom do Greenwicha. Panoramska plovidba Temzom od Westminstera do Greenwich parka, kojim prolazi Nulti meridijan i gdje se nalazi poznata Kraljevska zvjezdarnica i Nacionalni pomorski muzej. Slobodno vrijeme za šetnju parkom i posjet muzeju. Povratak brodom do Tower Bridga i Londonskog tornja, poznatijeg pod imenom Tower of London, srednjovjekovne tvrđave u kojoj se čuva kruna kraljice Elizabete II i kraljevski dragulji. Slobodno vrijeme za posjet tvrđavi ili šetnju poznatim mostom. Ostatak dana slobodna za šetnju poznatim trgovačkim ulicama Oxford Street i Regent Street, te kupovinu u poznatim robnim kućama.


5. dan, 3.1. LONDON - ZAGREB/SPLIT/DUBROVNIK

Doručak. Predlažemo posjet British Museumu, muzeju posvećenom ljudskoj povijesti, umjetnosti i kulturi, ili odlazak do katedrale sv. Pavla i šetnju Milenijskim mostom preko Temze do muzeja Tate Modern. Slobodno vrijeme do transfera za zračnu luku u 13:45 sati. Prijava za let i polijetanje zrakoplova za Zagreb u 16:50 sati, s dolaskom u Zagreb u 20:05.

VREMENSKA RAZLIKA: -1 sat
ZAGREB 12:00 sati - LONDON 11:00 sati

ELEKTRIČNA STRUJA: 220 V. Potreban adapter (mogu se iznajmiti u hotelu, kupiti na aerodromu ili u trgovinama elektroničkom opremom u Hrvatskoj).

Napomena: Molimo da svakako provjerite ispravnost putnih isprava. Pripazite na Vaše putne isprave, kao i na sve vrijedne stvari. Državljani Republike Hrvatske u Veliku Britaniju mogu putovati s važećom osobnom iskaznicom ili putovnicom.

Javni prijevoz:
Predlažemo kupovinu Oyster carda – vrijednosne kartice, koja omogućuje neograničene dnevne vožnje u 1 i 2 zoni po cijeno od maks. £7 (pojedinačna vožnja naplaćuje se £2,40 u metrou, odnosno £1,50 u autobusu). Djeca mlađa od 11 godina voze se besplatno u pratnji odrasle osobe koja posjeduje valjanu kartu. Oyster card potrebno je prisloniti na uređaj za registraciju,  na početku i na kraju vožnje.

Napomena: iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Vrijeme polaska zrakoplova navedeno je prema redu letenja zrakoplovne kompanije Croatia Airlines i može biti podložno promjeni. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.

Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 20. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi. Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: BRAVO PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080659793. Polica osiguranja od odgovornosti i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane broj 078620055045 uplaćena kod Croatia osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Cijene i uvjeti:
   Datum polaska                                                             Važeća cijena aranžmana po osobi:
                                                                First minute cijena                         Redovna cijena
30.12.2019.-03.01.2020.                             3.190 kn                                          3.390 kn

Pristojbe zračnih luka 1.190 kn

First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni. Rok za prijavu: 7 dana prije putovanja. Minimalan broj putnika: 20

Doplata za polazak iz Splita, Zadra, Pule i Dubrovnika: cijena na upit + zrakoplovne pristojbe. Potvrda letova na upit!

CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA (obavezna prijava u agenciji, plaćanje na licu mjesta):
1. izlet u Greenwich - krstarenje brodom po rijeci Temzi uz londonske spomenike do Grenwicha i natrag do Tower bridga: £17 odrasli, £11 za djecu 5-16 godina
2. Kraljevska zvjezdarnica (Nulti meridijan): £16 odrasli, £8 djeca 4-15 godina
3. London Eye i 4D Cinema Experience £27 za odrasle, £22 za djecu 3-15 godina
4. Tower of London £27 za odrasle, £13 za djecu 5-15 godina
5. Madame Tussauds uključujući Marvel 4D i Star Wars Expirience: £29 za odrasle, £24 za djecu 3-15 godina

Fakultativni izleti i ulaznice plaćaju se vodiču na licu mjesta (u Britanskim funtama). Cijene ulaznica podložne su promjenama. Državni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Victoria and Albert Museum, Natural History Museum, Science Museum, Pomorski muzej i dr.)

• povratni zrakoplovni prijevoz u ekonomskom razredu na liniji kompanije Croatia Airlines: Zagreb - London Heathrow - Zagreb - dozvoljena količina predane prtljage 23 kg po osobi + 1 komad ručne prtljage do 7 kg po osobi
• pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
• smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na osnovi 4 noćenja s kontinentalnim doručkom
• transfer od/do zračne luke u Londonu
• razglede pješice i javnim prijevozom
• jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje putovanja.

• doplatu za zrakoplovne pristojbe - 1.190 kn
• moguću doplatu za jednokrevetnu sobu - 1.290 kn
• putno osiguranje, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu izrijekom navedene kao uključene
• karte javnog prijevoza
• fakultativne sadržaje i troškove osobnih narudžbi
• putno osiguranje.

Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.