Rafting na Cetini

Rafting na Cetini
Polazak
09:30-12:30, 14:30-17:30
Prijevoz
Vlastiti, Organizirani uz nadoplatu
Destinacija
Rafting na Cetini
Min osoba
1
Termini
SVAKODNEVNO
(1.5.-1.10.)
Cijena
od 200 kn

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: info@nik.hr

Detaljno o putovanju:

Izlet rafting


Rafting na rijeci Cetini kraj Omiša posljednjih je godina postao omiljena rekreacija turstima i avanturistima koji odmor provode na jadranskoj obali. Turistička agencija NIK za svoje goste organizira rafting na rijeci Cetini u pauzi između kupanja i sunčanja.
Na rijeci Vas očekuju lagani i umjereni brzaci, jezera kao stvorena za osvježenje. Obalu krasi mediteranska vegetacija tvoreći tunele od isprepletenih grana, impresivne stijene, neistražene spilje, životinjski svijet...
Na početku izleta upoznajete se sa svojim vodičem koji će Vas opskrbiti opremom koja je obvezna. To uključuje kacigu, sigurnosni prsluk i veslo. Vodič je obavezan uputiti Vas u pravila ponašanja raftinga i tehnike veslanja.
Sudionici raftinga mogu fotografirati prekrasan prirodni ambijent aparatima otpornima na vodu, a trebali bi ponijeti sa sobom sportsku odjeću uključujući i kupaći kostim.


Rijeka Cetina


Rijeka Cetina jedno je od najlijepših mjesta u Hrvatskoj, gdje ćete sa NIK-om doživjeti sve čari raftinga. Smještena je u pitomom kraju dalmatinske Zagore, mirno se vuče kroz brojne kanjone, mjesta i brežuljke koji se uzdižu nad njom. Rijeka izvire iz pet jakih krških vrela na 380 m nadmorske visine, u podnožju planine Dinare i Gnjata, par kilometara sjeverno od Vrlike, odakle teče jugoistočno kroz Sinjsko polje i Trilj do Zadvarja, gdje skreče prema zapadu do pred samo ušće i grad Omiš.
Sve brži tempo života učinio je boravak u prirodi neophodnim za održavanje zdravlja čovjeka. Ta je potreba ojačala pozicije ekoturizma i pridonijela popularizaciji novih sportova koji su u uskoj vezi s prirodom.

Cijene i uvjeti:

  • opremu
  • skipera
  • osiguranje
  • prijevoz
  • obrok
Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.