London - MOGUĆNOST DOPLATE ZA VEZANI LET NA CROATIA AIRLIENSU IZ DUBROVNIKA, ZADRA ILI PULE!

Zimski praznici u Londonu uz nevjerojatne novogodišnje rasprodaje. 4 dana, hotel u strogom centru Londona, garantirani polazak!

Zimski praznici u Londonu - polasci iz Zadra i Zagreba! Zimski praznici u Londonu - polasci iz Zadra i Zagreba! Zimski praznici u Londonu - polasci iz Zadra i Zagreba! Zimski praznici u Londonu - polasci iz Zadra i Zagreba! Zimski praznici u Londonu - polasci iz Zadra i Zagreba!
Polazak
Zagreb/Zadar/Pula/Dubrovnik
Prijevoz
Avion
Trajanje
4 dana
Destinacija
London
Min osoba
20
Termini

05.01.2024.

Cijena
od €700,00 (5.274,15 kn)

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: info@nik.hr

Detaljno o putovanju:
1.dan ZAGREB – LONDON

Sastanak putnika u zračnoj luci Franjo Tuđman u 12:30 kod šaltera informacija u 2 katu na odlaznom terminalu te prijava za let. Polijetanje za London u 14:45. Po slijetanju u London u 16:05 slijedi transfer do hotela uz panoramski razgled grada. Smještaj u hotel. Nakon kraćeg predaha odlazak sa pratiteljem putovanja pokraj British museuma do šarmantnog Covent Gardena, Leicester  Squerea, Picadilly circusa te do West Enda, centra večernjeg života Londona. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan  LONDON

Doručak. Razgled grada pješice i javnim gradskim prijevozom. Prošetat ćemo po Whitehallu, gdje su smještena vladina ministarstva, vidjeti Parlament i satnu kulu Big Ben, Downing street gdje se nalazi službena rezidencija britanskog premijera, slikati se uz nepomičnu kraljičinu stražu na Horse Guard Parade, prošetati St. James parkom do kraljevske rezidencije Buckingham Palace. Posjetit ćemo najveći londonski trg Trafalgar Square na kojem se nalazi Nacionalna galerija sa svjetski poznatim majstorima likovne umjetnosti. Napravite vožnju na poznatom kotaču London Eye i doživite London sa 137m visine. Navečer predlažemo zajednički odlazak u tradicionalni pub. Kušajte čuveni fish&chips uz nezaobilazno pivo. Povratak u hotel.

3.dan  LONDON - GREENWICH

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet brodom po rijeci Temzi do Greenwicha.Tijekom vožnje vidjet ćete mnoge znamenitosti Londona: St Paul katedralu, Milenijski most, Tate Modern galeriju, Shakespearovo kazališta The Globe, Tower Bridge i mnoge druge. Na Greenwichu se nalazi opservatorij kojim prolazi nulti meridijan i najveći pomorski muzej u svijetu. Na poznatom Greenwich marketu možete probati razne svjetske kuhinje I kupiti originalne proizvode lokalnih umjetnika. Predlažemo odlazak u Tower of London (najstarija kraljevska rezidencija u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji – jedna od TOP atrakcija Londona), šetnju preko Tower Bridgea južnom obalom Temze, tzv. Queenswalk do jednog od najstarijih pubova u Londonu koji su posjećivali Shakespeare i Charles Dickens te do replike gusarskog broda Golden Hinde kojim je Sir Francis Drake u 16. st. Oplovio svijet. Šetnja vodi do Shakespeareova kazališta – The Globe Theatre, Tate Modern galerije i preko Milenijskog mosta do predivne katedrale St. Paul kojom dominira 108m visoka kupola, druga po veličini nakon one Sv. Petra u Vatikanu. Slobodno vrijeme. Navečer predlažemo odlazak na neku od čuvenih kazališnih predstava na londonskom West Endu. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan  LONDON – ZAGREB

Doručak. Predlažemo odlazak u čuveni muzej voštanih figura – Madame Tussauds, najstariji muzej voštanih figura na svijetu. Za ljubitelje muzeja predlažemo poznati British Museum, muzej povijesti koji se nalazi u blizini našeg hotela ili posjetite muzeje u četvrti Kensington, prema vlastitim afinitetima koji se nalaze jedan do drugog: Prirodoslovni muzej, Victoria i Albert muzej te Muzej znanosti (ulaz besplatan). Transfer prema zračnoj luci. Prijava za direktan let za Zagreb u 16:50. Slijetanje u Zagreb u 20:00. Kraj programa.

Raspored obilaska podložan je promjeni prema procijeni pratitelja i terminu dobivanja slotova za posjet pojedinim atrakcijama, Točan raspored dobiti ćete par dana prije putovanja u završnom pismu.

RED LETENJA na CROATIA AIRLIENS

OU 490

Zagreb 

14:45

London, Heathrow

16:05

OU 491

London, Heathrow

16:50

Zagreb 

20:00

PRIJEVOZNIK: Croatia Airlines

U cijenu je uključena predana prtljaga do 23kg i 1 kom ručne prtljage do 8 kg.

Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta

MOGUĆNOST DOPLATE ZA VEZANI LET NA CROATIA AIRLIENSU IZ DUBROVNIKA, ZADRA ILI PULE –  60 EUR /452,07 kn (raspoloživost i potvrda letova na upit)

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo Vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.). Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa. Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:

Za državljane RH viza za putovanje u Englesku nije potrebna, za putovanje je potrebna važeća putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.


Napomena:
zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

 • gotovina, internet bankarstvo

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Sukladno ZPUT-u Agencija je s osiguravajućim društvom UNIQA osiguranje d.d. Zagreb temeljem Ugovora o osiguranju od dana 14.09.2023. ugovorila: osiguranje jamčevine za slučaj nesolventnosti koje omogućava Ugovaratelju/Putniku neposredno ostvarivanje prava iz jamčevine od osiguravajućeg društva pod brojem police 45-7002936394 te osiguranje od odgovornosti za štetu koju Agencija prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza iz Ugovora pod brojem police 11-7002936569. U slučaju nastanka osiguranog slučaja Ugovaratelj/Putnik je dužan na najbrži način kontaktirati osiguravatelja UNIQA osiguranje d.d. Zagreb. Ovo vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja ili platne nemogućnosti Agencije i osiguranju od odgovornosti za štetu.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Tečaj konverzije 1 EUR= 7,53450 kn

ODGOVORNI ORGANIZATOR:
Mondo travel d.o.o.
Opći uvjeti

Cijene i uvjeti:
 • 05.01.2024. GARANTIRANO FIRST MINUTE 700 € / 5.274,15 kn

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI SA UKLJUČENIM PRISTOJBAMA ZRAČNIH LUKA (U IZNOSU 158 Eur ili 1190,46 kn !!!)

First minute cijena vrijedi do popunjavanja određenog broja mjesta.

DOPLATE I POPUSTI:

Eventualne doplate: (okvirne cijene, točne cijene dobit ćete u završnoj obavijesti)

 • vožnja na London Eye 32 GBP odrasli, djeca do 16 godina 29 GBP
 • Madame Tussaud`s + 4D Marvel 4 + Screen 35 GBP odrasli, djeca do 16 godina 32 GBP

Tower of London 32 GBP  

 • Izlet brodom do Greenwicha uz razgled Greenwicha – 20 GBP

**Nacionalni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Tate Modern, Victoria & Albert Museum, Science Museum, Natural History Museum i sl.)

Popusti i doplate:

 • dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju s 2 odrasle osobe – 70 Eur (527,42 kn )
 • doplata za jednokrevetnu sobu – 220 EUR /1.657,59 kn
 • moguć smještaj u obiteljskim sobama na upit za 2 odraslih i 2 djece do 12 godina uz popust 40 Eur po djetetu ( 301,38 Eur )
 • prijevoz zrakoplovom prema programu
 • zrakoplovne pristojbe u iznosu od 158 EUR / 1.90,46 kn
 • transfere autobusom
 • zračna luka London Heathrow-hotel-zračna luka Heathrow London
 • smještaj u hotel Royal National 3* u centru grada na osnovi 3 noćenja s engleskim doručkom u dvokrevetnoj sobi
 • svi razgledi prema programu
 • voditelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja
 • organizaciju i pripremu putovanja
 • osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 220 EUR /1.657,59 kn
 • ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana, fakultativne izlete, obroke koji nisu uključeni u cijenu
Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.