SARAJEVO - 3 dana autobusom

Vrijednost više: Spa hotel Terme Ilidža 4*, uključene večere, korištenje bazena, fitnessa i saune !

SARAJEVO - 3 dana autobusom SARAJEVO - 3 dana autobusom SARAJEVO - 3 dana autobusom
Polazak
Zagreb
Prijevoz
Autobus
Trajanje
3 dana
Destinacija
Sarajevo
Min osoba
40
Termini

30.10.-01.11.2021. GAR. POLAZAK

Cijena
od €790,00 (5.952,26 kn)

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: info@nik.hr

Detaljno o putovanju:
1.dan ZAGREB – SARAJEVO

Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506 u 05:30 sati. Vožnja autobusom prema Sarajevu uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Dolazak u Sarajevo u poslijepodnevnim satima. Šetnja s pratiteljem putovanja Baščaršijom – starom povijesnom jezgrom. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo da isprobate poznate sarajevske ćevape, kušate poznatu kavu ili prošećete uz Miljacku.  Smještaj u  Spa hotel Terme Ilidža. 4*. Večera. Noćenje.

2. dan SARAJEVO

Doručak. Razgled grada u pratnji gradskog vodiča: Ratno Sarajevo, Gradsko groblje Lav, kompleks Zetra, Careva džamija, Inat kuća, Vijećnica, Gazi Husrev-begova džamija, Bezistan, Sinagoga, Katedrala srca Isusova, Sahat kula, Baščaršija, Skenderija, Gradska vijećnica, Narodno kazalište… Nastavljamo autobusom do Tunela Spasa, ratnog tunela i veze grada tijekom okupacije kada je bio najstroža tajna grada i dio borbe građana za preživljavanje. Po završetku razgleda slobodno vrijeme u gradskom središtu za šetnju i osobne programe. Povratak u hotel. Mogućnost korištenja bazena, fitnessa i saune u hotelskom spa centru. Večera. Noćenje.

3. dan SARAJEVO – ZAGREB

Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja na Vrelo Bosne, spomenik prirode koji sa izvorom rijeke Bosne pruža nezaboravan doživljaj netaknute prirode.  Povratak u središte grada i  kraće slobodno vrijeme za vlastite programe, kupovinu suvenira i poznatih gastronomskih slastica koje preporučamo da ponesete kući  kao poklon svojim najmilijima poput poznatog rahat lokuma, hurmašica, tufahija, baklava….  Odlazak iz Sarajeva. Povratak u Zagreb u kasnim satima.

Sarajevo je glavni i najveći grad Bosne i Hercegovine. Nalazi se na rijeci Miljacki, desnom pritoku Bosne, u istočnom dijelu sarajevsko-zeničke kotline. Sarajevo je smješteno u središnjoj Bosni i Hercegovini. Klima u Sarajevu varira od umjereno kontinentalne do oštre planinske. U arhitektonskom smislu, Sarajevo je zanimljiv primjer prepletanja raznih umjetničkih utjecaja, odnosno graditeljskih stilova. Unutar uske kotline, široke tek kilometar-dva, koja se značajnije širi tek u današnjoj općini Novi Grad, odnosno u istočnom dijelu Sarajevskog polja, smješteni su brojni egzemplarni objekti ranoosmanske, zrele osmanske arhitekture, potom neogotička, neoromanička, eklektistička, secesijska, futuristička i druga zdanja. Iz razdoblja osmanske vlasti u Bosni i Hercegovini posebice je značajan dobro očuvani trgovački dio grada, Baščaršija, bogat jedinstvenim arhitektonskim ostvarenjima osmanske gradske arhitekture.

Popusti:

Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 5% popusta.

 

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri  prilikom rezervacije.

-  sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn

- sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi  100 kn

Cijene i uvjeti:

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 790 kn

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 890 kn

 

First minute cijena vrijedi  do popune kapaciteta po FM cijeni

 

Rok za prijavu: 7 dana prije polaska   Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:

• prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu

• 2 noćenja s polupansionom (doručak i večera)  u dvokrevetnim sobama u hotelu Spa Terme Ilidža 4* 

• korištenje bazena, fitness centra i saune u hotelu

• boravišnu pristojbu u hotelu

• gradskog vodiča u Sarajevu za razgled grada

• razgledavanja prema programu

• pratitelja tijekom putovanja 

• jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

Cijena ne uključuje:

• moguću nadoplatu za jednokrevetnu sobu – 490 kn

• ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike 

• ulaznicu za Vrelo Bosne 2 KM (informativna cijena može biti podložna promjeni)

• ulaznicu za Tunel Spasa 10 KM (informativna cijena može biti podložna promjeni)

• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)

•putno osiguranje

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:    

Za  državljane RH viza za Bosnu i Hercegovinu nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

 

Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Cijene mogućih  ulaznica i fakultativnih sadržaja navedene su uz  pojedine programe  prema informaciji na dan  formiranja programa. Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica i fakultativnih sadržaja do kojih može doći  nakon objave programa. Mogući fakultativni sadržaji plaćaju se na licu mjesta u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu navedeno plaćanje prije puta. Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili  za osobe koje zahtjevaju  upotrebu WC-a u autobusu. Organizator putovanja ne može utjecati na dužinu čekanja na graničnim prijelazima, na prometne prilike kao i  na vrijeme dolaska autobusa u Hrvatsku na povratku s putovanja. 

 

Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. 

Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi.

Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: BRAVO PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080659793. Polica osiguranja od odgovornosti i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane broj 078620055045 uplaćena kod Croatia osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.