BUDIMPEŠTA iz Splita, Šibenika i Zadra

Ljepotica na moćnom Dunavu / 50% - popust za osobu u vašoj pratnji

BUDIMPEŠTA iz Splita, Šibenika i Zadra BUDIMPEŠTA iz Splita, Šibenika i Zadra BUDIMPEŠTA iz Splita, Šibenika i Zadra
Polazak
Split, Šibenik, Zadar
Prijevoz
Autobus
Trajanje
3 dana
Min osoba
30
Termini

27.03.-29.03.2020. GARANTIRANI POLAZAK

Cijena
od 990 kn

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: info@nik.hr

Detaljno o putovanju:
1) Petak SPLIT – BUDIMPEŠTA

Sastanak putnika za putovanje u Budimpeštu pokraj Lučke kapetanije (nasuprot Podhodnika, istočni dio Rive) u 22:00 sata. Upoznavanje s vodičem putovanja, ukrcaj u autobus i polazak autocestom prema Mađarskoj. Ukrcaj putnika uz rutu putovanja moguć je na odmorištima ili na izlazima s autoceste, uz obvezan pravovremeni dogovor s Agencijom. Noćna vožnja uz stanke za odmor.

2) subota BUDIMPEŠTA

Oko 8:30 sati dolazimo do središta Budimpešte, te najprije radimo panoramski obilazak: Cidatela na vrhu brežuljka Gellert, Elizabetin most, Parlament, Stadion, Trg Heroja, Opera, crkva sv. Stjepana (Ištvan na mađarskom), Lančani most, Ribarska utvrda, crkva Matijaša Korvina, Kraljevska palača. Nakon obilaska slijedi slobodno vrijeme u središtu grada, ulica Vaci. Fakultativno krstarenje Dunavom i uživanje u pogledu na grad iz nove perspektive. Ponovno okupljanje skupine sredinom poslijepodneva i odlazak prema hotelu 3*. Smještaj u hotelske sobe. Slobodna večer. Noćenje.

3) nedjelja BUDIMPEŠTA – OSTROGON – SPLIT

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno jutro u Budimpešti ili fakultativni izlet u Ostrogon (Esztergon), nekadašnji kraljevski grad i upravno središte Mađarske u srednjem vijeku svega 50ak kilometara od Budimpešte. Obilazimo najveću crkvu u Mađarskoj, Stari kraljevski dvor i uživamo u šetnji ovim gradom na Dunavu koji nas dijeli od Slovačke. Slijedi posjet najljepšem gradiću Mađarske, Senandrija, sa slikovitim uličicama, malim gradskim trgovima i trgovinama suvenira.Oko 13 sati nastavljamo vožnju prema Budimpešti, te autocestom prema Splitu. Dolazak na polaznu postaju očekujemo oko jedan sat iz ponoći. Naše putovanje u Budimpeštu završava.

Kraljica na Dunavu, raskošna Budimpešta, prostire se u sanjivoj Panonskoj nizini uz najveću europsku rijeku. Temperamentni čardaš, prekrasni pogled s brda Gellert, velebne crkve, Kraljevska palača, najbolje krempite na svijetu – sve vas to očekuje u glavnom gradu Mađarske, mjestu u kojem je Dunav spojio Budim i Peštu.
Napomene za putovanje u Budimpeštu:

(1) putovanje se realizira za najmanje 30 prijavljenih putnika i najviše 55 putnika u jednom autobusu 

(2) putovanje se organizira pod uvjetima koji su definirani ‘općim uvjetima organizacije turističkih paket aranžmana’ turističke agencije  Okapi d.o.o.

(3) agencija obavještava prijavljene putnike o statusu putovanja (otkazano ili garantirano) najkasnije 5 dana prije polaska, u slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili promjene tečaja HRK prema USD ili EUR većem od 5% u odnosu na tečaj na dan objave paket aranžmana Agencija zadržava pravo korekcije cijene

(4) datum objave paket aranžmana 11.08.2018.
Cijene i uvjeti:

990,00 kn – redovna cijena putovanja
50% – popust za osobu u Vašoj pratnji
  • Prijevoz udobnim turističkim autobusom na relacijama prema programu putovanja
  • smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na bazi jednog (1) noćenja s doručkom
  • pratitelja skupine tijekom putovanja
  • osiguranje putnika od nesretnog slučaja
  • osiguranje od profesionalne odgovornosti
  • polica jamčevine za turističke paket aranžmane
  • Usluge koje nisu navedene u rubrici ‘cijena uključuje
  • smještaj u jednokrevetnoj sobi (doplata iznosi 180 kn)
  • osobne troškove
  • izlet u Ostrogon (20€) i/ili krstarenje Dunavom (15€) – izleti se organiziraju za minimalno 25 sudionika
Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.