AMSTERDAM – 4 dana Zrakoplovom

Garantirani polazak!

AMSTERDAM – 4 dana Zrakoplovom AMSTERDAM – 4 dana Zrakoplovom AMSTERDAM – 4 dana Zrakoplovom AMSTERDAM – 4 dana Zrakoplovom AMSTERDAM – 4 dana Zrakoplovom
Polazak
19.03.-22.03.2020.
Prijevoz
Zrakoplov
Trajanje
4 dana
Destinacija
Amsterdam
Min osoba
40
Termini

19.03.-22.03.2020.

Cijena
od 2.490 kn

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel/fax: 338-550, 338-540, 331-350
E-mail: info@nik.hr

Detaljno o putovanju:
1. dan: ZAGREB - AMSTERDAM

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman, kod šaltera informacija u 7:00 sati. Direktan let zrakoplovom kompanije KLM za Amsterdam u 15:05 sati. Po dolasku u Zračnu luku Schiphol u 17:50 sati, slijedi transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak javnim prijevozom s voditeljem putovanja u centar grada. Šetnju do čuvene četvrti Crvenih svjetiljki, središta noćnog života, s mnoštvom noćnih klubova i „coffe shopova“. Slobodno večer za osobne programe. Noćenje.

2. dan: AMSTERDAM

Doručak. Odlazak na razgled grada javnim prijevozom i pješice: Glavni kolodvor, avenija Damrak, trg Dam, Kraljevska palača, Nova crkva, kuća Ane Frank, Stara crkva, Četvrt crvenih svjetiljki, Nieuwmarkt,  Rembrandtov muzej, zgrada Opere. Predlažemo posjet poznatoj brusionici dijamanata Coster Diamonds, uz mogućnost kupovine nakita po tvorničkim cijenama, te plovidbu amsterdamskim kanalima uz gradske palače i spomenike. Slobodno poslijepodne za posjete poznatim muzejima: Rijksmuseum, Van Goghov muzej, Kuća Anne Frank ili Heineken Experience. Noćenje.

3. dan: AMSTERDAM - izložba cvijeća KEUKENHOF

Doručak. Predlažemo odlazak javnim prijevozom do Keukenhofa, najvećeg cvjetnog vrta na svijetu, koji se prostire na više od 32 hektara površine, s fantastičnim kolekcijama tulipana, zumbula, narcisa, orhideja, ruža, karanfila, ljiljana i mnogih drugih vrsta cvijeća. U parku se nalazi preko 10 km pješačkih staza i u šetnji možete uživati u prekrasnim cvjetnim aranžmanima. Povratak u Amsterdam u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada. Noćenje.

4. dan: AMSTERDAM - fakultativni izlet Mala holandska tura - ZAGREB

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet autobusom u okolicu Amsterdama, u pokrajinu Sjevernu Holandiju. Vožnja autobusom do mjesta Zaanse Schans, poznatog po dobro očuvanim vjetrenjačama i zelenim drvenim kućama iz 17. stoljeća. Slijede obilazak farme sira i radionice klompi, te upoznavanje s tradicionalnim načinom izrade autohtonih proizvoda, degustaciju i kupovinu. Nastavak vožnja do Volendama, tipičnog ribarskog mjesta s karakterističnim živopisno obojenim kućama i starim ribarskim brodicama. Kraća šetnja i slobodno vrijeme za ručak. Povratak autobusom do hotela i ukrcaj putnika koji se nisu odlučili za izlet. Transfer autobusom do Zračne luke Schiphol. Prijava na let za Zagreb. Polijetanje zrakoplova kompanije KLM u 15:10 sati. Dolazak u Zagreb u 17:00 sati.

Amsterdam je glavni grad i važno gospodarsko i kulturno središte Nizozemske. Smješten je na ušću rijeke Amstel u IJsselmeer, Sjeverna Holandija. Šire gradsko područje (s Randstadom) broji više od 1.36 milijuna stanovnika (2008.) što ga čini šestom metropolom u Europi. Stariji dijelovi grada ispresjecani su kanalima (nizozemski: gracht), na kojima su brojne stare građanske kuće. Ima oko 160 kanala koji dijele grad na oko 90 otočića. Po tome se uz njega često veže naziv "Venecija sjeverne Europe". Amsterdamski kanali iz 17. stoljeća su upisani na UNESCO-vpopis mjesta svjetske baštine u Europi, kao i obrambena linija Amsterdama (1880.-1920.).

Nizozemska je zemlja koja čini dio Kraljevine Nizozemske. Nalazi se u Zapadnoj Europi a graniči s Njemačkom na istoku i Belgijom na jugu. Glavni grad Nizozemske je Amsterdam a sjedište vlade je u Haagu. Karipski otoci Bonaire, Sint Eustatius, te Saba također čine dio posebne općinske jedinice unutar zemlje. Nizozemska ima 17,170,000 stanovnika na površini od 41.526 km2 što je čini jednom od najgušće naseljenijih država (401 stanovnik po km2). Oko 18% površine sačinjava voda a veliki dio zemlje se nalazi ispod razine mora. Zemlja je zaštićena od vode pomoću sustava nasipa te raznih odvoda. Melioracijom tla stvaraju se polderi. Upravno je zemlja podijeljena u dvanaest provincija.

Njemačka je demokratska parlamentarna savezna država, koja se sastoji od 13 saveznih država (njem. Bundesländer) i tri samostalna grada pokrajine. Glavni grad je Berlin i u njemu su smješteni parlament (Bundestag) i vlada (Regierung). Površina zemlje je 357.050 kvadratnih kilometara s ukupno 82,349,400 stanovnika. Najveća je europska zemlja po broju stanovnika te ima najsnažnije europsko gospodarstvo.


CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA (prijava u agenciji, plaćanje na licu mjesta):

- poludnevni izlet „Keukenhof“ - ulaznica i prijevoz busom Kuekenhof Express: €28,50

- poludnevni izlet „Mala holandska tura“ €40 (za min. 10 putnika)

- plovidba amsterdamskim kanalima €19


Informativne cijene ulaznica: Rijksmuseum €20, Van Gogh Museum €19, Kuća Anne Frank €10, Heineken Expirience €21. Mlađi od 18 godina imaju besplatan ulaz u Rijksmuseum i Van Gogh Museum


Cijena gradskog prijevoza: pojedinačna karta €3,20; dnevna karta €8.

Cijene i uvjeti:
CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI u HRK: 2.490 KN

Obavezna doplata za pristojbe zračnih luka: 1.190 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 990 kn

Popust: dijete do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju.
prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Amsterdam - Zagreb
voditelj putovanja
transfer od/do zračne luke u Amsterdamu
smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na osnovi 3 noćenja s doručkom
razglede prema programu
jamčevinu
troškove organizacije i prodaje putovanja

PRTLJAGA uključena u cijenu: 1 komad prtljage koji se prijavljuje do 23 kg + 1 komad ručne prtljage do 8 kg težine, dimenzija 55 x 35 x 25 cm
pristojbe zračnih luka
boravišnu pristojbu
ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu izrijekom navedene kao uključene
karte javnog prijevoza
fakultativne sadržaje
putno osiguranje

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu: u iznosu od €3 po osobi i noćenju. Plaćanje na licu mjesta.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za  državljane RH viza za Nizozemsku i Njemačku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

Minimalan broj putnika za putovanje je 40Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi.

Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: BRAVO PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080659793. Polica osiguranja od odgovornosti i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane broj 078620055045 uplaćeni kod Croatia osiguranja.  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.