3 europske "must visit" destinacije u proljeće 2023

3 europske "must visit" destinacije u proljeće 2023

Andaluzija

Najjužnija pokrajina Španjolske neizostavni je dio ako ste ljubitelj latino kulture i ugodne proljetne temperature. Lakoća i opuštenost koja se može osjetiti u tom djelu Španjolske zadivljujuća je čak i Dalmatincima. Gradovi koje morate posjetiti u Andaluziji su definitivno Malaga, Sevilla, Cordoba I Gibraltar. Da vam pokažemo zašto dopustite nam na putovanju 😊

Andaluzija 8 dana avionom iz Zagreba

(Canva pro-GIBRALTAR)

AMSTERDAM – 4 dana zrakoplovom

Amsterdam je kao što svi znamo jedna od najpoželjnijih destinacija u Europi u svako doba godine, a tako i u proljeće. Zanimljiva arhitektura i ulice, romantični amsterdamski kanali, mnoštvo bicikla koje su glavno prijevozno sredstvo grada učinit će da se na prvi pogled zaljubite u duh grada. Doživite s nama živopisno obojene kuće, stare ribarske brodice i dobro očuvane vjetrenjače iz 18.stoljeća.

Amsterdam 4 dana zrakoplovom iz Zagreba (Moguć polazak iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule u nadoplatu)

(Canva pro-AMSTERDAM)

Toskana, Firenca i Cinque Terre

U proljeće 2023. posjetite najljepšu regiju Italije za samo 1.390 kn (184,48 EUR). Jedan od razloga zašto je Toskanu gušt posjetiti u proljeće je što u gradiću Lucce žičara koja prolazi kroz stari dio grada i pruža fantastičan pogled, radi upravo od proljeća. Stari dio grada zove se Montecatini Alto. Već je sama vožnja doživljaj, a pogled s vidikovca ostavlja bez daha! Uživat ćete u šetnji starim gradom te u ispijanju koktela s terasa kafića na Piazza Giusti. Firenza poznata po toskanskoj koži, katedrali Duomo i vladarima Medici koji su njom vladali od 14.-18. stoljeća . Cinque Terre su jedno od najslikovitijih i najpoznatijih mediteranskih mjesta Italije, a sastoje se od malih ribarskih naselja Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza i Monterosso. Ona se nalaze na strmim liticama obale Toskane i idealna su destinacija za one koji žele iskusiti čaroliju malih talijanskih sela. Do nekih mjesta se može doći samo vlakom, ali I njih ni slučajno ne treba zaobići.

Toskana, Firenca I Cinque terre 4 dana autobusom iz Zagreba(Canva pro-CINQUE TERRE)


Pošaljite nam upit i rezervirajte svoje mjesto već danas! :)

Više članaka

Putovanja?

Putovanja?

Objavljeno:

Koliko često putuješ? Kako putovanja utječu na tvoj život? Radije putuješ ljeti ili preko zime? Više voliš svjetske metropole ili preferiraš neistražene gradove? Putuješ samostalno ili organizirano? Spavaš u hotelu 5* ili kampiraš u hammocku? Istražuješ destinaciju u potpunosti ili samo odlaziš na "odmor"?

Dozvoljena prtljaga na avionskim letovima?

Dozvoljena prtljaga na avionskim letovima?

Objavljeno:

Često pitanje koje dobivamo u agenciji je upravo koja je dozvoljena prtljaga na avionskim letovima? U ovom blogu donosimo vam odgovore na pitanja koliko kilograma i koje dimenzije podrazumijeva prtljaga koja ide u kabinu, a koliko ručna prtljaga.

Stay Safe Croatia

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite direktno obavješteni o svim ponudama, pogodnostima i popustima.