Ženeva motor show 2017


Cijena od:     
1.595,00 kn
Broj dana:     1
Tip putovanja:     Putovanje avionom
polasci:       10.03.2017.
               
1. dan - ZAGREB - ŽENEVA - ZAGREB

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera za međunarodne polaske u ranim jutarnjim satima. Po dolasku u Ženevu, odlazak na cjelodnevno razgledavanje Sajma (ove godine se održava po 87. put). Moguće je organizirati odlazak do centra grada Ženeve u poslijepodnevnim satima (fakultativno, vlakom). Sastanak putnika nakon razgledavanja Sajma na dogovorenom mjestu. Prijava na let prema Zagrebu te polijetanje zrakoplova za Zagreb. Dolazak u Zagreb očekuje se u kasnim večernjim satima.


Cijena uključuje

- prijevoz posebnim čarter zrakoplovom na relaciji Zagreb – Ženeva – Zagreb
- predstavnika na putovanju
- jamčevinu i trošak organizacije.

Cijena ne uključuje

- ulaznicu za sajam 100 kn (plaćanje prilikom prijave)
- dodatne troškove
- putno osiguranje (preporučamo).

Obavezne doplate po osobi

- zrakoplovne pristojbe 595 kn (podložne promjenama).

Korisne informacije

Ulaznice za sajam u prodaji početkom prosinca 2016.

Kod chater letova, red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred polazak na putovanje. Agencija zadržava pravo izmjene redosljeda programa putovanja, ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenom lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžamna osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja. Kompas može uputiti putnika na izvor informacija ali niti na koji način ne preuzima odgovornost za posljedice koje bi uslijed nepoštivanja tih propisa mogle proisteći za samog putnika. 
Za ulazak u zemlju putovnica ili osobna iskaznica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon povratka.Svoje mjesto za Putovanje u Ženevu na internacionalni motor show 2017. rezervirajte u NIK travel agency
preko puta City lifea.Smještaj:

Putovanja:       

NIK info:

         Copyright © 2000. - 2018. NIK tourist agency
          NIK tourist agency je član IATA,UHPA, ASTA

IATA, UHPA, ASTA logo IATA UHPA ASTA

developed by Lemax