Lisabon


Polazak iz Splita 

Cijena od:     2.995,00 kn
Broj dana:     3
Tip putovanja:     Putovanje avionom
polasci:       24.02.2017. GARANTIRANI POLAZAK

              
                          


1. dan - ZAGREB - LISABON

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija najkasnije 90 minuta prije leta. Polazak za Lisabon charter letom (ime prijevoznika ce biti dostavljeno naknadno) oko 08.30 sati s očekivanim dolaskom u Lisabon oko 11.00 sati. Po dolasku u Lisabon odlazak autobusom do četvrti Belem u kojoj se posebno ističu crkva i samostan sv. Jeronima, Belemska kula, i spomenik pomorskim otkrićima. Nakon razgleda kraće slobodno vrijeme za degustaciju poznatog lisabonskog kolača "pasteis de nata". Odlazak do hotela i smještaj. Nakon kraćeg odmora nastavljamo razgled grada pješice i javnim prijevozom. Put nas dalje vodi najpoznatijim lisabonskim ulicama i trgovima: Avenida da Liberdade, Praça dos Restauradores, Rossio, Rua Augusta, Praça do Comércio i četvrtima Baixa i Bairro Alto... Povratak do hotela i noćenje.

2. dan - LISABON - SINTRA (fakultativni izlet)

Doručak. Preporučamo odlazak na poludnevni izlet okolicom Lisabona (doplata). Posjet Sintri, grada pod zaštitom UNESCO-a, s osebujnom palačom. Nastavak putovanja do najzapadnije točke Europe, Cabo da Roce. Na povratku ćemo stati u Cascaisu, nekadašnjem ribarskom selu, pa ljetnikovcu europskih kraljevskih obitelji, a danas poznatom ljetovalištu i kockarnici. Po povratku u Lisabon, u poslijepodnevnim satima, predlažemo odlazak do Parka Nacija, mjesta održavanja EXPO-a 1998 godine, koje je sada pretvoreno u park prepun atrakcija od kojih svakako predlažemo posjet Oceanariju, drugom po veličini na svijetu, s više od 10.000 biljnih i životinjskih vrsta. Povratak do hotela javnim prijevozom. Navečer predlažemo odlazak na večeru uz Fado program (doplata). Noćenje u hotelu.

3. dan - LISABON - ZAGREB

Nakon doručka odjava iz hotela i slobodno vrijeme do transfera za zračnu luku. Prtljagu ostavljate na recepciji hotela. Transfer do zračne luke polazi najkasnije 120 minuta prije leta! Predlažemo odlazak do grada i uspon legendarnim tramvajem 28 do četvrti Alfama, najstarije u gradu. Šetnja uz vidikovac Santa Luzia, odakle se pruža nezaboravan pogled na panoramu Lisabona i njegovih 7 brežuljaka, do dvorca Sao Jorgea i katedrale Sa. Povratak do hotela na transfer za zračnu luku. Polazak za Zagreb charter letom oko 16.00 sati s očekivanim dolaskom u Zagreb oko 20.30 sati.


Cijena uključuje

- prijevoz zrakoplovom prema programu
- 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4*
- razglede prema programu
- pratitelja na putovanju
- jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje

-( za doplate plaćanje prilikom prijave): 
- doplatu za jednokrevetnu sobu 600 kn
- večeru u taverni s uključenim Fado programom 400 kn (bez prijevoza - najmanje 10 prijavljenih)
- paket ulaznica 180 kn (Sao Jorge, samostan i crkva sv. Jeronima)
- izlet okolicom Lisabona: 300 kn (s uključenom ulaznicom za palaču u Sintri - najmanje 15 prijavljenih); 
- ulaznice za ostale objekte koji se posjećuju (plaćanje na licu mjesta);
- boravišna pristojba 1 EUR osoba/dan za sve osobe starije od 12 godina (od 1.1.2016., plaćanje na licu mjesta).

Obavezne doplate po osobi

- zrakoplovne pristojbe 890 kn (podložne promjenama).


Važne napomene

-Obavezno plaćanje boravišne pristojbe 1 EUR osoba/dan za sve osobe starije od 12 godina (uvedeno od 1.1.2016., - plaćanje na licu mjesta).

Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put. Organizator zadržava pravo izmjene itinerera putovanja zavisno od radnog vremena i ostalih uvjeta lokaliteta koji se posjećuju.Svoje mjesto za Putovanje u Lisabon rezervirajte u NIK travel agency
preko puta City lifea.- zrakoplovne pristojbe 890 kn (podložne promjenama).
- zrakoplovne pristojbe 890 kn (podložne promjenama).
- zrakoplovne pristojbe 890 kn (podložne promjenama).

Smještaj:

Putovanja:       

NIK info:

         Copyright © 2000. - 2018. NIK tourist agency
          NIK tourist agency je član IATA,UHPA, ASTA

IATA, UHPA, ASTA logo IATA UHPA ASTA

developed by Lemax