Habsburška tura

Polazak iz Zagreba

Cijena od:    1.395,00 kn
Broj dana:   4
Tip putovanja:    Tura autobusom
polasci:        26.01.2017.
 


1. dan - ZAGREB - BEČ

Polazak autobusa u 6.30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502-506). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju s kraćim stajanjima na putu. Dolazak u Beč u ranim poslijepodnevnim satima. Po dolasku panoramska vožnja autobusom Ringom, dvorac Belvedere, Opera, Parlament, Rathaus, kuća čuvenog arhitekta Hundertwassera... Odlazak do hotela i smještaj. Predvečer kraća šetnja centrom grada: Kärtnerstrasse, Katedrala sv. Stjepana, Graben, Hofburg… Večer slobodna za vlastite programe. Noćenje u hotelu.

2. dan - BEČ

Nakon doručka predlažemo posjet kraljevskom dvorcu Schönbrunn (doplata) s prekrasnim parkom i Gloriettom. Poslijepodne slobodno za vlastite programe. Preporučamo posjet nekom od brojnih muzeja, izložbi, koncertu ili, jednostavno prošećite Kärtnericom, Grabenom ili poznatom Mariahilferstrasse i zavirite u neku od brojnih trgovina. Ukoliko više volite atmosferu bečkih kavana, uživajte uz “melange” i Sacher tortu. Večer slobodno za vlastite programe.Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan - BEČ - BRATISLAVA - BUDIMPEŠTA

Nakon doručka odlazak prema Bratislavi. Po dolasku slijedi razgled grada. Odlazak do Dvorca koji se nalazi 100 m iznad Dunava i s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad. Dvorac je jedno od rijetkih mjesta odakle se za lijepog vremena vide tri države: Austrija (3 km jugozapadno), Mađarska (13 km južno), te naravno, Slovačka. Razgled ostalih znamenitosti: vrata sv. Mihaela, Katedrala sv. Martina, najistaknutija gotička građevina iz 14. stoljeća, Glavni Trg s Rolandovom fontanom, Stara vijećnica, Narodno kazalište. Poslijepodne odlazak do Devina, prekrasnog vidikovca utvrde, jedne od najstarijih u Slovačkoj, s koje se pruža pogled na Moravu koja se ondje ulijeva u Dunav. Nakon razgleda polazak prema Budimpešti. Po dolasku u večernjim satima smještaj u hotel. Predlažemo odlazak na zajedničku večeru u čardi (doplata). Noćenje.

4. dan - BUDIMPEŠTA - ZAGREB

Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak na razgled mađarske prijestolnice. Odlazak do Budima, razgled Ribarske tvrđave i Crkve kralja Matijaša. Nastavak razgleda grada: Parlament, Trg heroja, Crkva sv. Stjepana... Slobodno vrijeme za posjet čuvenoj slastičarnici Gerbaud ili kupovinu u brojnim dućanima ulice Vaci. Polazak prema Zagrebu. Nastavak putovanja uz kraće zaustavljanje na obali jezera Balaton. Mogućnost ručka u čardi (doplata). Dolazak u Zagreb se očekuje u večernjim satima.

Cijena uključuje

- prijevoz autobusom prema programu
- 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelima 3*
- razglede prema programu
- pratitelja na putovanju
- jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje

- doplatu za jednokrevetnu sobu 600 kn
- večeru u čardi 190 kn (plaćanje prilikom prijave, najmanje 20 prijavljenih)
- ručak u čardi na povratku 100 kn (plaćanje prilikom prijave, najmanje 20 prijavljenih)
- ulaznice za objekte koji se posjećuju (plaćanje na licu mjesta)
- ulaznicu za dvorac Schönbrunn 16,40 Eur (plaćanje na licu mjesta).

Svoje mjesto za Habsburšku turu rezervirajte u NIK travel agency u Šibeniku
preko puta City life.


   
  

Smještaj:

Putovanja:       

NIK info:

         Copyright © 2000. - 2018. NIK tourist agency
          NIK tourist agency je član IATA,UHPA, ASTA

IATA, UHPA, ASTA logo IATA UHPA ASTA

developed by Lemax