Putovanja
Hrvatska
Europa
Daleke destinacije
Putovanja za mlade
Učeničke ekskurzije
Škole u prirodi
Bjelolasica
Dvorac Stara Sušica
Hotel Velebno
Proljetna putovanja
Toplice i Wellness
Transferi
Rent a car
Posebna ponuda
Hotel Milenij
Hotel 4 opatijska cvijeta
Hotel Zora
1. Maj - Hotel Solaris

 

 


   Gardaland (Safari park & Aqualand)
25. 06.  / prijevoz autobusom  
 
gd REZERVIRAJ
Mapa Gardalanda

Čarobni svijet mašte za velike i male...

Verona, grad legendi, predanja, ljubavnih priča, nalazi se u sjevernom dijelu Italije, u pokrajini Veneto, i jedno je od glavnih odredišta putnika iz cijele Europe. Ostaci slave Rimskog carstva, velika arena i srednjovjekovne građevine krase stari dio, koji se smjestio na obalama rijeke Adidgie.
Verona je moderan poslovni i industrijski centar ovog dijela zemlje. Ipak, prva asocijacija na ovaj italijanski grad svakako je ljubav. Tu su živjeli Shakespearovi ljubavnici Romeo i Julija. I dan-danas zaljubljeni parovi koji prolaze kroz Italiju, ne zaobilaze Veronu, jer je to jedno od italijanskih mjesta koje prema legendama jamči vječnu ljubav.
Također, pokraj Verone se nalazi i najveći zabavni park u Italiji - Gardaland, koji nipošto ne smijete zaobići prilikom vašeg putovanja.

Verona Verona Verona Verona

 


 
Gardaland   
 


• Raj za andrenalinske ovisnike i mjesto na kojem se potvrđuje da čovjek može izdržati nevjerojatne stvari. Doživite nezaboravne proljetne dane u najvećem zabavnom parku Italije, u prekrasnom okružju prirodnih ljepota, Lago di Garde i povijesnih gradova pokrajine Veneto. Užitak igre i zabave kroz više od 40 različitih atrakcija tako da je Gardeland idealan izbor za sve uzraste željne avantura.

Gardaland Gardaland Gardaland Gardaland

• U Gardalandu i danas žive dinosauri, egipatski faraoni, Petar Pan i čarobnjak Merlin. Posjetite čarobnu planinu, otok dinosaura i afrički safari. Krenite u pustolovinu otkrivajući divlje životinje i vulkane, popnite se na leđa velike gusjenice i provozajte se u gigantskim šalicama za kavu.
   


 
Program   
 

1. dan ZAGREB - VERONA - LAGO DI GARDA

• Polazak autobusa u 05.00 sati s Autobusnog kolodvora (peroni 502, 503). Vožnja preko Slovenije s kraćim usputnim odmorima do Verone. Po dolasku razgled grada u pratnji vodiča: Piazza Bra, Via Mazzini, Julijina kuća, Piazza delle Erbe… Nastavak vožnje do hotela, smještaj u sobe. Predlažemo posjet živopisnom Safari parku, gdje u jedinstvenom ugođaju, na 240.000 m2, slobodno šetaju životinje savane: žirafe, antilope, lavovi, tigrovi, zebre, nilski konji… Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan LAGO DI GARDA - AQUALAND

• Doručak u hotelu. Odlazak u Aqualand - Canvaworld, tamo gdje snovi postaju stvarnost. Doživite čarolije vodenih radosti: Baby Laguna (veselje za djecu) - Relax oaza (jacuzzi uz egzotičnu glazbu) - Stukas; Twin Peaks (vratolomije na vodi). Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima. Noćenje.

3. dan LAGO DI GARDA - GARDALAND

• Poslije doručka odlazak u Gardaland, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u 40 atrakcija najpoznatijeg zabavnog parka Italije: Plavi tornado - Predstava s dupinima - Viteški turniri - Tunga (kanuom do afričkih prašuma) - Magična planina - Kraljevstvo fantazije (za najmlađe posjetitelje), atrakcija Atlantida...Nakon nezaboravnih cjelodnevnih događanja, polazak za Zagreb u 18.30 sati.

Cijena aranžmana po osobi: 845,00 KN
Cijena aranžmana za djecu do 12 god. na 3. ležaju: 675,00 KN

Cijena aranžmana po osobi uključuje: prijevoz autobusom prema programu, smještaj u hotelu 3* na Lago di Garda, 2 noćenja s doručkom, razgledanje prema programu, jamčevina, troškovi organizacije i vođenja putovanja.
Doplate: jednokrevetna soba 215,00 kn, ulaznica za Gardaland 145,00 kn (najmanje 30 osoba), ulaznica za Aqualand - 145 kn (najmanje 30 osoba), ulaznica za Safari park - 13 EUR (najmanje 30 osoba).

   

Gardaland Gardaland Gardaland Gardaland
Nazad     EUR =
 
 


Udruga Hrvatskih Putnièkih Agencija

IATA online

info@nik.hr
booking@nik.hr
sales@nik.hr
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tel.:
+385 22 / 338-550
Fax: +385 22 / 331-350
HR-22000 Šibenik
Ante Šupuka 5
developed by  lemax